Håret kan sige mange ting om dig som person, hvad enten det er kort, langt, krøllet eller glat – men nogle gange vil man gerne have at det siger lidt mere.

Er du en ildsjæl med gåpåmod og har du et lille snert af en ung rebel i dig, er der intet der siger det ligeså godt, som en levende knaldrød hårfarve.

Vi er så heldige at vi lever i en tid, hvor det slet ikke spiller nogen rolle hvilken hårfarve vi reelt har, for det kan en simpel omgang hårfarve hurtigt ændre. Det er blevet legende let at ændre den ydre hårfarve, så den matcher lige netop den kulør, man selv går rundt og ønsker sig, og så endda uden at gøre skade på sit hår.

Du har midlerne, kun beslutningen mangler: ” Hvilken hårfarve passer til mig?”

Gode feststeder i København hvor I kan holde flot bryllupsfest med lækker mad og god vin. Find det perfekte feststed til jeres bryllup i hovedstaden.

Hvilken hårfarve matcher din hud?

At vælge hårfarve kan være svært. Ofte har man allerede en ide om hvilke nuancer man gerne vil eksperimentere med, men andre gange er det måske blot et brændende ønske om forandring, der driver lysten til at skifte hårfarve. Det er altid en oplevelse at skifte de gamle lokker ud med splinternye og se hvad omverdenen siger til det, især når man med et finger-knips kan forvandle en hverdags brunette til en morgenfrisk “amber”.

Helt så dramatisk behøver en ny hårfarve dog heller ikke være. Måske har du i forvejen et smukt sort hår du bare gerne vil fremhæve ved at give det et helt særligt skær, eller måske er du en dame i sin allerbedste alder, der skal have dækket de grå hår med et nyt pift farve.

Spørgsmålet er det samme: Hvilken hårfarve passer bedst til dit look?

Hvis du har besluttet at du gerne vil have en ny hårfarve, men ikke helt ved hvilke farver der passer bedst til dig, er første skridt at finde ud af hvilken “hud og hårfarve” kategori du tilhører.

Den nemmeste måde at tjekke, er ved at se på de store blodårer i dine hænder og arme, ser de blålige ud, har du en kold hudtone og tilhører enten vinter eller efterårstypen. Har du mere grønlige årer, har du højest sandsynligt en varm hudtone og er en sommer eller forårspige.

Feststeder til bryllup og gode fester finder I her på denne side. Skal I giftes og mangler et … Bryllup i skoven med kun 30 min til København

Hårfarve efter årstidernes kategorier

Kvinder der tilhører vinterkategorien har en meget lys hud og øjnene er typisk i mørkeblå og grønne farver, eller er helt mørkebrune. Vintertypen har svært ved at blive solbrun og har oftest meget mørkt hår.

Vinter ser smuk ud med skinnende sort hår, eller hår i dybe brune farver. Tør man som vinter tage chancen, kan man slå sig løs i en platinium blond.

Efterårstypen har gyldne øjne, oftest brune eller grønne, og tit med gyldne pletter omkring iris. Efterårstypens hudfarve kunne godt beskrives som en lettere eksotisk oliven, og de har let ved at blive solbrune. Efterårstypen er næsten altid brunette.

Er du og din forlovede på udkig efter steder at holde bryllup i København? Så behøver I ikke nødvendigvis at gå på kompromis. 

Efterårstypen tager sig bedst ud i smukke naturlige brune farver, så hvorfor ikke boltre sig i alle de forskellige nuancer. Gyldne blonde hårfarver er også særligt velegnede til efterårstypen, for hvem kan modstå hår i en flydende honninggylden, eller cremet karamelfarve.

Sommertypen har gylden hud, ofte oliven eller bronzeagtig, og har utroligt let ved at blive solbrun.
Sommerpigen tager sig godt ud i de mørkere blonde, og de lysere brune farver, men kan sagtens bære en mørk rød eller endda en fræk lilla.

Forårspigen er meget lys I huden og har øjne i lyse farver og er typisk blond, eller har lyst hår.

Forårstyper ser altid fantastiske ud med blonde-nuancer, så en virkelig lys blond kan nemt pifte liv i håret. Forårstypen tager sig flot ud med gyldne, solrige farver og er fantastisk i alle de lidt lyse røde nuancer.

D’Angleterre tilbyder de smukkeste og mest eksklusive rammer for bryllupper i hjertet af København. Uanset hvilken type fest eller reception De ønsker.

Uanset hvilken type du er, er der dog en ting du bør huske: Der er ingen regler for hvilke hårfarver man bør vælge, kun forslag. Hvis du gerne vil farve dit hår neongrønt, så gør det endelig!

Det er dit hår, og det er kun dig selv og din fantasi der sætter grænsen.