Selskabslokaler i København og omegn:

Her kan du se vores store udvalg af festlokaler i København. Vi har aftaler med lokalerne, så book gennem os og få den bedste pakkeløsning. Nogle af lokalerne kan endda fåes uden spisning.

Brug for en bryllupsfotograf KBH ?

Blond brud?

Kunstforeningen Gammel Strand

Kunstforeningen Gammel Strand er et super flot lokale til forskellige events. Der kan være op til 100-200 mennesker. Der er en stor flot gårdhave, som kan bruges hele året. Der er nemlig både varmelamper og tæpper.

bryllupsfoto

Huset KBH

Huset KBH er et flot selskabslokale i Indre By. Lokalet kan rumme op til 80 gæster. Der er mulighed for at anrette egen mad, da der er et stort anretter køkken, som kan bruges.

bryllupsfotograf KBH

Comfort Hotel Vesterbro

Comfort Hotel Vesterbro er den ideelle løsning til events og fester, hvor gæsterne fx skal have mulighed for overnatning. Comfort Hotel Vesterbro er beliggende på Vesterbrogade, så man er tæt på det hele. På trods af dette, så har de en stor parkeringskælder, som man kan benytte. Lokalerne og restauranterne kan rumme op til 500 gæster.

Book en dygtig fotograf på Sjælland her

Bryllupsfotograf i København og på Sjælland

Moltkes Palæ

Moltkes Palæ er et af de fineste og mest eksklusive lokaler i indre København. Palæet er unikt og holdt i den fineste stil. Huserer eksempelvis kongefamilien i ny og næ. Lokalerne kan deles op, som man ønsker. Moltkes Palæ kan rumme op til 800-1000 mennesker.

Mød den professionelle fotograf til bryllup her

vielsesringe KBH

Cafe Central Park

Cafe Central Park er beliggende som en del af Parken. Det er meget let at finde og parkeringsmulighederne er gode. Cafe Central Park er ideelt til større fester. Lokalerne kan rumme helt op til 800-1000 mennesker, og med flere barer fordelt over 3 etager, så skal alle nok blive serviceret.

brudekjole KBH

Dare2Mansion

Dare2Mansion er et kreativt kontorfællesskab, som er beliggende på Østerbro. Dare2Mansion er kendt som Københavns iværksætter hus nummer et. Du har mulighed for at leje det til dit event. Lokalerne er perfekt egnet til et firma arrangement el. lign., da man hurtigt for inspiration og motivation at hente af udsmykningen.