Bryllupsfotografering København og resten af landet!

Skal i bruge en professionel bryllupsfotograf til bryllupsportrætter i KBH? I vil fornemme, at min indstilling er præget af grundighed og stor professionalisme. Det gælder både ved planlægningen og selve fotograferingen af jeres bryllup, hvor jeg hele tiden stræber efter at skabe det bedste resultat. Og i en gensidig proces finder vi sammen de praktiske og fotografiske løsninger, der passer jer bedst. 

Bryllupsfotografering København og resten af landet!

Vi har en rolig fremtoning, god menneskelig forståelse samt en fotografisk erfaring, som betyder, at I hurtigt bør kunne få tillid til, at jeg kan løse opgaven. En tillid, der er afgørende for jeres personlige nærvær, der blandt andet skal komme til udtryk i bryllupsportrætterne.

Festlokaler i København

Inspiration til billederne

Vi giver os god tid til at lytte til jeres ønsker, og I er meget velkommen til at komme med konkrete idéer, som vi kan videreudvikle sammen. Men har I ikke bestemte tanker om fotograferingen, kommer min kreativitet naturligvis til udtryk.

Henvend jer gerne for et personligt og uforpligtende telefon møde i KBH. Her kan vi drøfte praktiske spørgsmål og jeres ønsker til fotograferingen. Bor I længere væk kan I blot ringe eller sende en email til os.

Fotograferingen foregår i et roligt og behageligt tempo, hvor jeg gør mit bedste til, at I begge føler jer trygge ved at stå foran kameraet. 

Blond brud?

Enkle og stilrene bryllupsbilleder

Vores bryllupsbilleder er enkle og stilrene, hvor der også er fokus på detaljerne i nærbilleder. Vi arbejder henimod, at billederne fremstår naturlige, personlige og visuelt velfungerende. Vi klarer både kreative portrætter og de mere traditionelle. Blot skal I være opmærksomme på, at jeg aldrig fotograferer i studie men udelukkende on location. Årsagen er, at vi henter større inspiration ved at bevæge mig rundt i forskellige omgivelser. Det giver mulighed for større variation, når der skal vælges baggrund til bryllupsportrætterne. 

Ved udsigt til regnvejr kan jeres portrætter eksempelvis tages i kirken eller på stedet hvor en eventuel reception afholdes.

Bryllupsportrætter

Bryllupsreportage

En Bryllupsreportage i København – fotografering ved vielsen, til reception og under festen. Vi har situationsfornemmelse, arbejder diskret og er god til at fange fine øjeblikke, der viser jeres og gæsternes humør, samtaler, udtryk og bevægelser. Samlet vil de billeder I får leveret være af både fotografisk og håndværksmæssig høj kvalitet.

Jeg har erfaring i at tage gode Bryllupsportrætter under vanskelige lysforhold og fotograferer bryllupper hele året rundt. Over hele landet. I foråret og sommeren kører jeg også ud fra København – dvs. uden ekstra udgifter til transport mellem Jylland og Sjælland. Al fotografering foregår digitalt. Naturligvis i en kvalitet, der svarer til negativfilm.

Fotografering fra kirke til brudevals eller i nogle udvalgte timer – valget er jeres!

bryllupsfotograf-roskilde

erfaren bryllupsfotograf KBH

Som erfaren bryllupsfotograf KBH står vi de rigtige steder og får alle deltaljer med fra et ofte tætpakket program – i det tidsrum I ønsker. Fotograefen ankommer til kirken ca. ½ time før vielsen og fotograferer når de forventningsfulde gæster, brudgommen og til sidst bruden ankommer. Jeg fotograferer under vielsen, i det omfang det er muligt og tilladt. Og efter vielsen når gæsterne hilser på jer og ønsker tillykke foran kirken.

bryllupsfoto Bryllupsportrætter

flotte portrætbilleder af jer

Herefter tager vi flotte Bryllupsportrætter af jer ved kirken eller en anden lokalitet efter jeres ønske (udenfor eller indendørs). Afholder I reception umiddelbart efter vielsen er det oplagt at få taget nogle stemningsfyldte billeder herfra. Det er også muligt at få taget parbilleder af gæsterne – og et par skud af det opdækkede bord inden middagen. 

Bryllupsfotograf i København og på Sjælland

Fotografering under bryllupsmiddagen – her kan I selv vælge hvor lang tid I ønsker, jeg skal være tilstede. Alt fra ½ time – med de første taler og parbilleder ved bordene – til brudevalsen ved midnatstid.

Læs flere artikler her: