Blond Hårfarve til brylluppet?

Man siger, at blondiner har det sjovere. Hvis du altid har haft en anden hårfarve, kan det være sjovt at prøve af, om det nu også passer. Det kan være, at der rent faktisk er hold i det gamle ordsprog, og at du i årevis har snydt dig selv for en masse sjove oplevelser. Det kan derfor være tid til at finde en blond hårfarve frem og få prøvet det af.

Blond kan også være en god mulighed, hvis du er ved at blive gråhåret eller hvidhåret. Hvis du er det, er dine øjenbryn sikkert også ved at ændre farve. Der kan det nemmere at få begge dele bleget helt. Så kan du for en tid være blondine, inden du kaster dig ud i at være gråhåret eller hvidhåret. Det har nemlig bestemt også sin charme.

Søllerød Kro hjælper gerne med overnatning, bryllupskage, musik, transport og fotograf. Send en forespørgsel og kom ud og se kroen og de smukke omgivelser. Årets dessertoplevelse. Årets vinkort. Årets serviceoplevelse. 

vielsesringe KBH

Sørg for en ordentlig blond hårfarve

Der er mange, der ser lidt ned på folk, der farver deres hår blond. Det bliver set som, at de tilhører en bestemt social klasse. Så længe du får lavet den blonde hårfarve ordentligt, er det dog ikke noget, som du behøver at bekymre dig om. Der vil det tværtimod være rigtig flot til dig, at du får farvet håret i en blond farve.

Læs mere om bryllupper her

Hvis du ikke får gjort det ordentligt, er det dog netop der, hvor det kommer til at se meget kunstigt ud. Det kan nærmest se ud som om, at du har dukkehår, hvis du ikke har fået valgt en god nok hårfarve.

Det er derfor vigtigt, at du ser dig om efter den helt rigtige blonde hårfarve, når du gerne vil prøve det med at være blondine af. Det er netop der, hvor alle vil rose dig for, hvor godt du er kommet til at se ud frem for at synes, at det ser forkert ud.

Til vores bryllupsmenu anvender vi kun nøje udvalgte råvarer, og alt er 100% hjemmelavet. Få inspiration til bryllupsmenuen eller et uforpligtende tilbud på mad til din fest. Selskabsmenuer.