Bryllup i København i flotte lokaler

Det at skulle giftes er et stort og smukt skridt at tage sammen som par. For mange kan det derfor også være en af de mest højtidelige og mindeværdige dage i deres liv. Hvis du er i gang med at planlægge dit bryllup, kan vi vidst hurtigt blive enige om, at der er mange beslutninger, der skal træffes.

Bryllup i København i flotte lokaler

stort eller et intimt bryllup

Uanset om det skal være et stort eller et intimt bryllup, kan det ikke undgås, at der skal findes en bryllupslokation til både vielsen og festen. Det er ikke altid lige til eller lige nemt at finde den perfekte lokation til sit bryllup.

stort eller et intimt bryllup

Den forestilling man som par har til en bryllupslokation kan være forskellig – det kan derfor være svært at finde en lokation, der både opfylder de ønsker og idéer, man måtte have dertil. For nogle har det også en særlig betydning, at brylluppet finder sted på et bestemt område i København.

bryllupslokation
Mød en anden professionel fotograf i KBH her

Her er det klart en fordel at samarbejde med en bryllupsfotograf, eller en som er kendt i området. På denne måde kan du med fordel få adgang til attraktive og flotte lokaler i København.

Langelinie Pavillonen - På Langelinie Pavillonen har vi altid gæsterne i fokus, ligesom Madkastellet står for en kulinarisk særoplevelse med velsmagen og økologien i centrum.

 bryllupsplanlægger København

Ved at benytte en kendt bryllupsfotograf eller bryllupsplanlægger København, kan du være med til at frigive mere tid til at planlægge de andre detaljer for brylluppet som f.eks. bryllupskagen, gæsterne samt bryllupskjolen.

Mød en anden professionel fotograf i KBH her

Bernstorff Slot - Et bryllup på Bernstorff Slot får et særligt romantisk touch. I får Slottets hovedbygning eller Kavalergården eksklusivt.
Bernstorff Slot - Et bryllup på Bernstorff Slot får et særligt romantisk touch. I får Slottets hovedbygning eller Kavalergården eksklusivt.
Admiral Hotel - Afhold et eventyrligt bryllup i København, tæt på vandet. Admiral Hotel tilbyder bryllupslokaler og bryllupsmenu i romantiske omgivelser.
Admiral Hotel - Afhold et eventyrligt bryllup i København, tæt på vandet. Admiral Hotel tilbyder bryllupslokaler og bryllupsmenu i romantiske omgivelser.
Restaurant Bellahøj - Super hyggeligt sted på Bellahøjvej 20, 2700 København
Sundance Cph – Danmarks dyreste husbåd hedder Sundance og ligger i Københavns Havn.
De forenede sejlskibe – en skonnert, der sejler stille rundt, mens der festes
Pakhus Bryggen - Hold jeres bryllup i pakhus fra 1908 på Islands Brygge
OLSEN+3 - på Njalsgade 19D, st. i København S
Il Buco - Restaurant Il Buco ligger i Njalsgade på Islands Brygge i et gammelt stemningsfuldt lagerlokale

de flotteste lokaler i København

Til bryllupsfotografen kan du frit fortælle om dine ønsker og idéer for det flotte lokale og omgivelserne for brylluppet. Med den erfaring vi kan tilbyde, har vi adgang til nogle af de flotteste lokaler i København og omegn. Det gælder både de populære og attraktive lokationer og ikke mindst de små skjulte perler, der er at finde i København. Du får dermed til sidst fremlagt nogle fantastiske muligheder ud fra de krav, ønsker og idéer du måtte have nævnt – herfra kan I vælge efter, hvad I finder mest interessant for jeres endelige bryllupslokation.

I KBH findes der mange flotte bryllupslokationer

 1. OLSEN+3 – på Njalsgade 19D, st. i København S
 2. Il Buco – Restaurant Il Buco ligger i Njalsgade på Islands Brygge i et gammelt stemningsfuldt lagerlokale
 3. Pakhus Bryggen – Hold jeres bryllup i pakhus fra 1908 på Islands Brygge
 4. De forenede sejlskibe – en skonnert, der sejler stille rundt, mens der festes
 5. Sundance Cph – Danmarks dyreste husbåd hedder Sundance og ligger i Københavns Havn.
 6. Restaurant Bellahøj – Super hyggeligt sted på Bellahøjvej 20, 2700 København
 7. Admiral Hotel – Afhold et eventyrligt bryllup i København, tæt på vandet. Admiral Hotel tilbyder bryllupslokaler og bryllupsmenu i romantiske omgivelser.
 8. Bernstorff Slot – Et bryllup på Bernstorff Slot får et særligt romantisk touch. I får Slottets hovedbygning eller Kavalergården eksklusivt.
 9. Langelinie Pavillonen – På Langelinie Pavillonen har vi altid gæsterne i fokus, ligesom Madkastellet står for en kulinarisk særoplevelse med velsmagen og økologien i centrum.
 10. Republikken – Vesterbrogade 26, 1620 København
 11. Josty – Josty er et historisk restaurantsted beliggende i Frederiksberg Gardens uden for Pile Allë i Frederiksberg-distriktet i København.
 12. KonventumBryllup i parken med Øresund som baggrund. På Konventum kan I blive gift under åben himmel i vores grønne park med panoramaudsigten over Øresund.
 13. Comwell – Gør jeres bryllup til virkelighed hos Comwell. Vi tilbyder brylllupssteder nær København i smukke omgivelser, som skaber ideelle rammer for din bryllupsfest!

Se flotte bryllupsbilleder fra KBH her