Der var engang en smuk prinsesse

Der var engang en smuk prinsesse som hed Mie på 26 år, og en modig prins som hed Kristian på 32 år. De boede i en gammel by langt ude på landet, så langt ude at man er omringet af marker – byen kaldes Gørlev. De mødtes for mange år siden, hvor de blot var venner. Som årene gik blev de gladere og gladere for hinanden og kærligheden blomstrede mellem dem.

Brug for en fotograf i København?

De var smask forelskede

De var smask forelskede, og i juletiden valgte Kristian julemorgen at fri til Mie, det blev et kæmpe ja med tårer fra både Mie og hele familien da det blev offentliggjort at de skulle giftes, det var den bedste jul nogensinde.

Bryllupsmesse i København

Hun kunne næsten ikke vente med at komme i gang med al planlægningen, så Mie tog med nogle veninder på bryllupsmesse i København. Efterfølgende prøvede hun en masse brudekjoler (duer, duer ikke) og der var den – kjolen var lige foran hende. En stor flot prinsessekjole skulle det være og hun så vidunderlig ud i den – der var ingen tvivl om at det var den kjole hun skulle giftes i.

Drømmestedet blev fundet, nemlig på Sonnerupgård

Drømmestedet blev fundet, nemlig på Sonnerupgård i deres lokale som ligner en gammel lade – et eventyrligt lokale som passer til begge deres personligheder og stil. Det har et rustikt og romantisk look. Der var ingen tvivl om at det skulle være et forårsbryllup.

Et rigtig prinsessebryllup

Som et rigtig prinsessebryllup skal der mange gæster til, invitationerne blev sendt afsted og 120 gæster blev inviteret. Fortsættelsen følger efter brylluppet – men jeg kan i hvert fald røbe at de levede lykkeligt til deres dages ende. Jeg ønsker alt det bedste for dem og jeg håber at de vinder denne konkurrence. Min søster fortjener det mest fantastiske prinsessebryllup som hun altid har drømt om, og endelig nærmer dagen sig. 😊

Læs mere om bryllupsfotografering i København her.