Fotografering af bryllup på D´Angleterre

Bryllup på D´Angleterre København – Voresstoredag.dk har været med til et bryllup på D´angleterre i hjertet af København. Det smukke og nyrenoverede hotel, var rammen om et super smukt og romantisk bryllup. D´Angleterre København tilbyder bryllupper til både små og intime brudepar og store bryllupsfester med mange bryllupsgæster.

Hotellet blev grundlagt 5. maj 1755 af Jean Maréchal (født i Lorraine 1732, død i København 22. december 1776). Han indrettede et fransk tracteur-sted på hjørnet af Laksegade og Vingårdstræde og fik 20. februar 1760 kongeligt privilegium som „Herbergerer”. Efter hans død fortsatte hans enke Anna Margrethe Maréchal til 1787.

C.F. Møller har stået i spidsen for den omfattende renovering, som værner om det historiske byggeri, men som samtidig giver d’Angleterre et nutidigt klassisk formsprog.

Målet har været at genskabe Hotel d’Angleterre som et “grand palace”. Facaden er malet i en sofistikeret gråhvid farve og nye, mørkegrønne vinduer skaber en flot kontrast til den hvide facade.

Læs mere om bryllup og fotografering i København her.

D'Angleterre København bryllup-bryllupsfoto-192 D'Angleterre København bryllup-bryllupsfoto-195 D'Angleterre København bryllup-bryllupsfoto-199 D'Angleterre København bryllup-bryllupsfoto-200 D'Angleterre København bryllup-bryllupsfoto-201 D'Angleterre København bryllup-bryllupsfoto-221 D'Angleterre København bryllup-bryllupsfoto-270 D'Angleterre København bryllup-bryllupsfoto-277 fotografering-københavn x-bryllupsbilleder-i-danmark x-bryllupsbilleder-z x-bryllupsfoto-271 x-bryllupsfoto-københavn