Bryllupsfotografering er en passion

Med sans for detaljer og et kreativt øje for at stå det rette sted på rette tidspunkt, sikrer vores bryllupsfotografering i København jer, at vi altid leverer de fedeste bryllupsbilleder i landet. Diskret og professionelt arbejder vi ved bryllupper på “fluen på væggen” agtig facon, så i ikke mærker vi er, der, men tilgengæld fanger alle de uforglemmelige øjeblikke og derigennem bevarer jeres livs største minde.

Bryllupsfotografiet er for os en kæmpe passion. Man kan tydeligt mærke på os at vi brænder for at lave anerledes og spændende bryllupsfotos. Det handler for os om hele tiden at udvikle os, som fotografer, og forsøge at presse os selv til at levere spændende billeder hele tiden.

bryllupsfotografering i københavn

Bryllupsfotograf med international erfaring

Ved at deltage internationalt i fotokonkurrencer, har vi været så heldige at vinde flere forskellige priser for vores bryllupsbilleder. Vi har blandt andet vundet prisen for bedste bryllupsportræt, bedste “følelse” og bedste “bride only” pris. Vi er mega stolte over resultaterne og vi føler at vi skal videreføre den gode stil i fremtidige billedserier af danske brudepar.

Hvis i gerne vil have erfarne bryllupsfotografer, der bare levere flotte fotos hvergang, så smid os en mail og fortæl os mere om jeres kommende bryllup, og hvad slags fotos i gerne vil have fra den store dag.

Læs mere om fotografering i København her.