Bryllupsfotografer i København

Dygtige bryllupsfotografer i København dækker naturligvis de forskellige stilarter, der findes indenfor bryllupsfotografering og forstår at, mixe den stil du lige præcis ønsker.

Hvordan finder man en bryllupsfotograf og sorterer i de forskellige stilarter indenfor selve bryllupsfotograferingen?

At vælge jeres bryllupsfotograf i København, er ofte en stor beslutning. Fotografen du vælger, og de billeder, fotografen tager, er, hvad i ender ud med, som det største minde fra den store dag, så derfor skal i vælge rigtigt.

Moderne bryllupsfotografering opdeler man i forskellige stilarter, og de har alle deres plads indenfor fotografering af ​​bryllupper. Når du leder efter den perfekte bryllupsfotograf, bliver du oftest nødt til at overveje hvilken stil, du mener passer bedst til din bryllupsdag. Vi har derfor herunder samlet nogle af de mest populære stilarter indenfor selve bryllupsfotograferingen, for at hjælpe kommende brudepar med at navigere i valget af bryllupsfotograf.

bryllupsfotografer i københavn

Den foto dokumentariske og foto reportage stil

Dokumentarisk billedstil er blevet meget populært i løbet af de sidste par år, hvor fotografen så at sige arbejder mest på den store dag, som “fluen på væggen”. De professionelle fotografer der arbejder med den ​​dokumentariske stil har den medfødte evne til at stå det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, før de sker, og at være i klar til at fange den. Under sådan en ikke påtrængende tilstedeværelse ved brylluppet giver fotografen mulighed for at optage begivenhederne i dag, uden at have en indvirkning på selve begivenhederne.

foto dokumentarisk fotografi

Editorial bryllupsfotografi

Baseret på billedsproget, du ser i ​​dine foretrukne magasiner eller publikationer, så skildrer en redaktionel bryllupsfotograf  historien om dagen ved at skabe en fortælling gennem sine bryllupsbilleder. En redaktionel fotograf kan meget vel træde ind øjeblikke på dagen, ved selv at skabe eller hjælpe det samlede resultat godt på vej. Fotografen bliver en dirigent, der dog ikke spiller alle instrumenter selv, men er med til at sikre at alle de forskellige dele kommer sammen for at danne det bedst mulige resultat.

Editorial bryllupsfotografi

De klassiske bryllupsbilleder

Selvom navnet sandsynligvis sender en gysen ned gennem mange brudepars ryg, når de hører ordet “klassiske bryllupsfotos”, så har et lille mix af de traditionelle bryllupsfotos stadig en uvurderlig virkning. Tænk på de bryllupsbilleder,  vores forældre og bedsteforældre fik lavet. De klassiske billeder skal også være til stede, da man nogengange skal passe på med ikke at leve i en tidslomme. Man må gerne lave billeder, der passer til sin samtid, men det klassiske bryllupsbilleder har overlevet så mange år, og kommer sikkert på mode igen. Derfor skal i ikke snydes for nogle enkelte klassiske bryllupsfotos.

klassisk bryllupsfoto

Lige præcis hvilken billedstil er så den rigtige for jer?

Så hvad er den bedste billedstil fra jeres bryllup? Vi vurderer helt klar, at en kombination af de forskellige stilarter, vil samle fortællingen af jeres store dag den allerbedste måde. Der er tidspunkter i løbet af dagen når fotografen bør være diskret og fange naturlige øjeblikke, som de sker. Og der vil være tidspunkter, hvor fotografen mixer imellem det klassiske, fotoreportage og editorial bryllupsfotografi, hvilket oftest giver de bedste resultater. Vælg derfor en god professionel fotograf med masser af erfaring, gode feedbacks fra andre kunder, masser a likes på sin facebook side, masser af forskellige billeder i galleriet og en fotograf, der viser mange forskellige HELE billedserier på sin hjemmeside, så er i sikre på at vælge en bryllupsfotograf, der ikke er “våd bag ørerne”. Godt bryllup 😉

Se mere om bryllupsbilleder