Selskaber og arrangementer

Stemningsfyldte lokaler og rammer for dit bryllup, fest, reception eller din virksomheds fest. Vi råder over helt unikke historiske lokaler og faciliteter, som vil gøre dit selskab eller arrangement til noget særligt.

Kronborg Slot

På Kronborg Slot i Helsingør kan gæsterne mærke historiens vingesus i de historiske arrangementslokaler med gamle hvælvinger og rustikke stenvægge.

Arrangementsløsninger bliver skræddersyet efter behov. Og det er muligt at inddrage slottet og dets omgivelser i programmet.
Lej lokaler på Kronborg

De Kongelige Slotshaver

De Kongelige Slotshaver byder på naturskønne, kulturhistoriske omgivelser og masser af stemning. Du har mulighed for at afholde forskellige arrangementer i de fleste af haveanlæggene eller i en af vores særlige bygnigner i slotshaverne, f.eks. Dronning Louises Tehus eller Paradehuset i Bernstorff Slotshave.
Hold dit arrangement i De Kongelige Slotshaver

Søfortet Trekroner

Søfortet Trekroner er en ø med kant ved indsejlingen til Københavns havn. Placeret mellem himmel og havn med udsyn, udsigt og frie fugle.

Trekroner kan tilbyde festlokaler i forskellige størrelser alt efter behov. Gæsterne vil blive budt på gastronomi af høj kvalitet og mulighed for spændende aktiviteter på land og til vands.

Læs mere her.